Welcome. login
rss rss rss

Wat moet je dragen als je een wedstrijd van Ajax bezoekt?

Het lijkt op open deuren intrappen, maar het is echt niet zo makkelijk om een geschikte outfit te vinden voor de wedstrijden van je favoriete club Ajax. Natuurlijk mogen fan-artikelen niet ontbreken, maar wat draag je bijvoorbeeld als broek en welke schoenen en accessoires kies je uit?

Een sjaal of shirt van Ajax

Een echte fan van de rood-witte club kan natuurlijk niet zonder een Ajax shirt of in elk geval een sjaal of muts. Shirts van Ajax zijn razend populair en ieder jaar komt er weer een nieuw uitshirt op de markt, waarmee je net even iets modieuzer erbij loopt. Draag je shirt op koude dagen over je jas en op warmere dagen als je enige top, of onder een open jasje. Op die manier ziet iedereen dat je een echte fan bent en draag je bij aan de rood-witte zee op de tribunes om je club te steunen.

Bij de tijd blijven

Voetbal draait niet alleen om de bal, de kracht van de spelers en hoe goed het veld erbij ligt. Ook de tijd speelt een enorme rol. In de reguliere competitie moet het elftal van Ajax laten zien uit welk hout ze gesneden zijn in negentig minuten. Niet langer en niet korter.

Je kunt deze tijd natuurlijk zien op de klok, maar als je wilt weten hoe lang spelers van de tegenstander op het veld rollen of hoeveel tijd er gerekt wordt, is het fijn als je zelf ook een klok op zak hebt.

Daarom is het altijd aan te raden met een horloge op zak naar de wedstrijd af te reizen. Zoek een horloge uit dat bij je past, maar die ook lekker zit en praktisch is om mee te nemen. Met het juiste horloge weet je zeker dat je geen enkele minuut van de wedstrijd mist en altijd precies weet hoe laat het is.

Comfortabele kleding voor elk weertype

Het weer speelt een grote rol in welke kleding je draagt. Tijdens een natte wedstrijd wil je graag droog blijven en draag je het beste een waterdichte jas en bijpassende schoenen. Bij warm weer kies je liever voor iets luchtigs. Het is ook belangrijk om de juiste schoenen te dragen, want misschien sta je liever negentig minuten lang te springen en zingen en geniet je van de ultieme voetbalsfeer die het spelletje zo bijzonder maakt.

Een heuptasje voor je spullen

Je telefoon, portemonnee en sleutels wil je liever niet meenemen in een onhandige rugzak. Gelukkig zijn heuptasjes nu helemaal in en hoef je je spullen niet meer onhandig in je zakken te doen. Zorg er wel voor dat je geen rare objecten meeneemt die je op het veld kunt gooien. Deze zal de beveiliging innemen en dan ben je ze tot na de wedstrijd kwijt of ziet ze zelfs nooit meer terug. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Outfit voor vrouwenvoetbal

Veel vrouwelijke voetbalfans wisten hun weg naar het stadion al te vinden, maar nu het dameselftal van Ajax in de Johan Cruijff Arena heeft gespeeld, kun je je ook uitdossen voor het dameselftal. Vaak is de sfeer hier wat gemoedelijker en komen er meer gezinnetjes op deze wedstrijden af. Het is dus zeker aan te raden je daarop te kleden en niet te kiezen voor kleding die afstoot.

 

 

‘Hakim Ziyech keert zich tegen Ajax-besluit’

Today at 19:01 by Soccernews.nl

Hakim Ziyech aast op een hereniging met Ajax. De aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller heeft daarbij wel een kanttekening geplaatst.In de AT5-podcast Kale en Kokkie komt de naam van Ziyech ter sprake. “Hakim wil best terug naar Ajax”, vertelt Kokkie. “Maar als Graham Potter naar Ajax komt, dan gaat er een hele dikke streep door. Die twee kennen elkaar van Chelsea en dat is hem niet zo goed bevallen. Verder staat hij er wel voor open.”Ziyech speelt momenteel voor Galatasaray. De Turkse topclub huurt de Marokkaans international dit seizoen van Chelsea, waar hij ...

NEC zoekt naar frisheid na bekerfinale, tevredenheid over puntenverlies Ajax

Today at 18:51 by Soccernews.nl

Na de verloren bekerfinale gaat het vizier van NEC weer op de Eredivisie. Midweeks verspeelde concurrent Ajax punten tegen Excelsior, waardoor de Nijmegenaren met een zege op AZ weer naar de vijfde plaats kunnen stijgen.Het verlies van de bekerfinale kwam hard aan bij NEC, juist omdat het er in leek te zitten tegen Feyenoord. “Ik heb de nederlaag een plekje kunnen geven”, zegt Meijer op het clubkanaal. “De dag erna was het enorm zuur, maar daarna ga je ook vrij snel door naar wat eraan zit te komen. Dat hoort er ook bij.”De trainer gaf de selectie drie dagen vrij na het...

Hartverwarmend gebaar Steven Berghuis

Today at 12:01 by Soccernews.nl

Steven Berghuis heeft een hartverwarmend gebaar gemaakt richting een zieke Ajax-fan. De creatieveling bracht samen met de Ajax-creatieveling een bezoek aan het Emma Kinderziekenhuis, waar hij een belofte deed aan een zieke Ajax-fan.De jonge Ajax-supporter vroeg Berghuis op om een speciale manier een doelpunt te vieren als hij scoort. Berghuis moet een ‘griddy’ doen, wat een dansje is dat op sociale media viraal is gegaan. “Maar die is wel echt moeilijk, hè!”, reageerde de Ajacied met een kwinkslag. Vervolgens gaf Berghuis alvast een voorproefje. “...

‘Ajax wijst ‘bleu’ tweetal af’

Today at 11:11 by Soccernews.nl

Ajax lijkt voor een buitenlandse trainer te gaan in plaats van een Nederlandse trainer. Die conclusie trekt het Algemeen Dagblad zaterdag, dat erop aan lijkt te sturen dat Graham Potter de topkandidaat is. Frank de Boer en Pascal Jansen zouden ‘te bleu’ bevonden zijn. Ajax-watcher Johan Inan stelt in het Algemeen Dagblad dat Potter de nieuwe Ajax-trainer moet worden. “Mocht Ajax er de komende weken in slagen het grote gat tussen vraag en aanbod met Potter te kunnen dichten, dan haalt het in ieder geval een bijzonder kleurrijke trainer in huis.”Volgens Inan zijn de Neder...

‘Ajax zet streep door Ten Hag’

Today at 11:01 by Soccernews.nl

Erik ten Hag wordt onder andere door De Telegraaf genoemd als topkandidaat bij Ajax, maar ESPN-verslaggever Christian Willaert stelt dat de Amsterdammers niet op de Nederlandse oefenmeester moeten wachten, die momenteel onder grote druk staat bij Manchester United.“Je wilt je spelersgroep renoveren deze zomer. Dat wordt heel moeilijk als je aan nieuwe spelers niet kunt vertellen wie de trainer is”, begint Willaert bij het ESPN-programma Voetbalpraat over het mogelijke wachten op Ten Hag. Ik denk dat zij binnen een paar weken een beslissing gaan nemen. En als dat zo is, dan denk ik ...